top of page
Blue Skies

More than the usual marketing agency

With professional guidance and smart services to effective results!

Home: Welcome

Our story

We create and inspire

We want to help entrepreneurs find their creative voice. Our marketing agency offers its clients a complete analysis and strategy in order to emphasize their unique strengths and build a personalized map to success in a world of constant change. We're here to make your life easier - talk to us about how we can tell your story together.

Workspace

Access

What sets us apart from others

For Digi53, every client is unique.

We have a personal approach through which we create strategies tailored to each company. Contact us and we will help you place your company exactly where it belongs - ahead of the rest.

Red Modern Merry Christmas Seek Cover Image (2040 × 924 piks.) (1080 × 1080 piks.).png

Nudimo usluge za kvotno zapošljavanje osoba s invaliditetom

DIGI53 je posvećen podržavanju poslodavaca u ispunjavanju obveze kvotnog zapošljavanja osoba s invaliditetom. Kao osoba s invaliditetom koja se samozapošljava, ponosno nudim svoje usluge kako bi pomogla poslodavcima u postizanju zakonski propisane kvote.

Ukoliko poslodavci obveznici kvotnog zapošljavanje ne zaposle osobu/e s invaliditetom dužni su plaćati penale na mjesečnoj razini. 

"Obvezu kvotnog zapošljavanja poslodavac može ispuniti tako da zaposli propisani broj osoba s invaliditetom i/ili zamjenskom kvotom na sljedeće načine:

  • da zaključi jedan ili više ugovora o poslovnoj suradnji s osobom s invaliditetom koja se samozapošljava"

Usluge su prilagođene vašim potrebama i dostupne su uz ugovor o poslovnoj suradnji. Zajedno možemo ostvariti pozitivnu promjenu i podržati inkluzivnost na tržištu rada.

Naše usluge

MacBook Air_AMP-ANČIĆ-LOGO11FINALNA-VERZIJA-još-nakošena.png

Naša agencija za digitalni marketing nudi jedinstveni mix usluga; upravljanje društvenim medijima, web dizajn i razvoj, brendiranje i dizajn logotipa te uslugu poslovnog planiranja.

Poslovno planiranje
Social network društvene mreže

Marketing na društvenim mrežama uključuje upravljanje marketinškom kampanjom, upravljanje, postavljanje objava i uspostavu željene "kulture" i "tona" društvenih medija tvrtke. Za nas Facebook, Instagram i Tik Tok nisu tlaka, radimo na njima od jutra do mraka!

 Web Design

Visual identity

We do it creatively

Vizualni identitet je zbir svih elemenata koje poduzeće koristi kao vlastito i prepoznatljivo komunikacijsko sredstvo, unutar i izvan poduzeća. Uključuje; naziv, logotip, boje branda, tipografiju, fotografiju i sl. 

Business planning

Izrađujemo poslovne planove koje, osim u poslovanju, možete koristiti i za apliciranje na razne natječaje kako bi ste ostvarili bespovratna sredstva, kao što u primjerice Potpore za samozapošljavanje. Uključuje temeljitu razradu i održivost vaše poslovne ideje. Istraživanje tržišta i swot analizu.

Let us do everything for you.

Bitna stavka vašeg online postojanja je i web stranica. Zamislite ju kao online izlog vašeg poduzeća. Da bi taj izlog bio privlačan kupcima i donosio vam zaradu, prepustite ga u ruke profesionalcima. Od back-a do front-a izrada web stranice naša je fronta.

An eye-catching website

Social media management

Results you will love

Web Design

Want to learn more about our excellent services? Send us a message.

Contact

Petrinja, Croatia

0953779921

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

Thanks for submitting!

Home: Contact

TESTIMONIALS

bottom of page