top of page
Search
  • Writer's pictureMaja Tonković Debeljak

Zablistajte: kako uspostaviti svoj internet brend

Updated: Feb 11, 2022

Digitalno brendiranje i briga o dizajnu korporativnih stranica sve se više prožimaju. Korporativni svijet je digitalnom transformacijom odveden do zadivljujućih visina. Bila bi velika pogreška zanemariti upravo ovaj novi digitalni svijet. Poduzeća imaju idealnu priliku izdvojiti se od konkurencije i proširiti popularnost svoje robne marke u prostoru koji nema granica - Internetu. Koji je najbolji način za postizanje poslovnog brendiranja na internetu?

Ako tvrtke žele napredovati u svijetu u kojem e-trgovina raste eksponencijalnom brzinom, na štetu tradicionalne maloprodaje na prodajnim mjestima, moraju razviti vlastito okruženje na internetu.

Ova tri savjeta za korporativni identitet pomoći će vam u pozicioniranju i jačanju vašeg brenda:

Uskladite korporativni imidž svoje tvrtke: uspostavite online poslovni identitet i dobro istražite korporativni imidž na svim platformama i medijima, kako biste prenijeli dobro promišljenu sliku vašeg brenda. To će dodati vrijednost vašoj tvrtki.

Povećajte vidljivost brenda: sada sve više kupaca provodi istraživanje na internetu prije kupnje proizvoda. Stoga ne propustite stvoriti svoj online prostor i uložite u njega i njegovu vidljivost kako bi ste omogućili kupcu protok informacija i lakše donošenje odluke o kupnji.


Ostvarite kredibilitet i povećajte vrijednost brenda: stvaranje kvalitetnog sadržaja prema ustaljenom rasporedu te komunikacija s javnošću, implementacijom strategija društvenih medija, ključne su akcije za provođenje dobrog brenda na mreži. Upravo iz tog razloga provođenje strategije digitalnog marketinga pomoći će vam da projicirate svoju prisutnost i vrijednost na internetu. Ili drugim riječima, stvorit će trajnu vezu između kupca i tvrtke.


Kvaliteta, vrijednost, transparentnost i komunikacija glavni su atributi koje potrošač 21. stoljeća zahtijeva od proizvoda i usluga. Kako ih dobiti? Provedba kvalitetne online strategije poslovnog brendiranja koja povećava vašu vrijednost i ima izravan učinak na povećanje prodaje.Da biste to učinili, obratite nam se s punim povjerenjem i pomoći ćemo vam izgraditi budućnosti vašeg brenda.


https://www.digi53.net/usluge


24 views0 comments

Comments


bottom of page