Što je digitalni marketing? Naučite strategiju, alate i tehnike digitalnog marketinga.
top of page
Search
  • Writer's pictureMaja Tonković Debeljak

Što je digitalni marketing? Naučite strategiju, alate i tehnike digitalnog marketinga.

Ako ovo čitate, vjerojatno vas zanima digitalni marketing. Pojam se ovih dana često spominje, ali što zapravo znači? Digitalni marketing je poput velikog kišobrana. To je oblik marketinga koji uključuje elektroničke uređaje—obično internet i mobilne telefone. Dakle, gotovo sve što radite online je digitalni marketing.


To je proces promoviranja vašeg poslovanja i proizvoda putem raznih online kanala, uključujući: -tražilice kao što su Google i Bing (optimizacija za tražilice) -platforme društvenih medija kao što su Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat i LinkedIn (marketing društvenih medija) - web stranice (marketing sadržaja) -e-mail biltene (e-mail marketing) Ukratko, to je u osnovi bilo koja vrsta marketinga koju radite na mreži. Ali što to znači za vaše poslovanje? Kako vam ovi koncepti i mediji mogu koristiti? Dvije su glavne prednosti digitalnog marketinga. Prvi je da je jeftin u usporedbi s tradicionalnim marketinškim tehnikama, kao što su televizijski oglasi i jumbo plakati. Drugi je da je lako izmjeriti rezultate, tako da možete brzo vidjeti što radi, a što ne.

Digitalni marketing nije samo trend; ovdje je da ostane. Zapravo, to je nova norma. Internet (i naše korištenje) se toliko promijenio u posljednjih 20 godina i nastavit će se razvijati godinama koje dolaze. Tvrtke trebaju strategije za prilagodbu i praćenje kako bi ostale konkurentne. Ako vaša tvrtka još nema digitalnu prisutnost, uskoro će vam trebati ako želite ostati na površini. Mi znamo kako! Kontaktirajte nas već danas!




3 views0 comments
bottom of page